Blogg gratis Logga in
Guess what???
vickenickans | 24 Apr, 2008 | Huvudkategori | (624 Läst)

Idag har ja vart i Birsta, på kappahl. Fick ju reklam om att dom hade 25% på alla byxor. Tänke nu ska jag fan unna mig ett par jeans. Blev ett par skitsnygga...I STORLEK 42!! Inte nog med det...köpte en behå oxå. En ckupa...sist jag köpte en behå så vare i storlek 100 dd. Liiite skillnad.

Maria, Åsan och Anna...tack för era ord. Ni kan oxå fixa detta :)

Addis....hmm är vi lika?? Egentligen...nja vet inte det jag. Men tack ändå...

Kharin: Jag ska oxå äta i maj...den 24de, när vi ska på Rod Stewart...Jag kan maila dig en före och efterbild...tror inte jag vill lägga ut dom här..kanske gör jag det.

Vad min man säger...har tycker det är synd att mina bröst blitt som två små russin :) Nä skämt å sido så tycker har det är väldigt roligt för min skull. Men även att det känns som att han kramar någon annan.

Nu väntar duschen!!


Trackback URL: http://www.bloggsite.se/trackback.php?id=12638

Underbara vägdag!!!
vickenickans | 24 Apr, 2008 | Huvudkategori | (646 Läst)

Idag visar vågen 92.3 kg. Helt underbart. Min startvikt var 131.4 kg. Det är ett totalt minus på 39.1 kg. Snart spränger jag 40kgs gränsen!!! Förstår ni??? Jag gör det inte!!!

Hämtade ett paket från H&M igår. Hade beställt en massa topar i storlek M....jag kunde ha alla. Trosor i 44...som var snudd på för stora. Men bäst av allt...jag köpte ett par svarta clamdiggers i 42. Dom såg jättesmå ut. Vågade inte prova dom direkt, kände att jag inte var beredd på motgången. Provade dom på kvällen i stället. Dom satt perfekt. Helt sjukt!!! Helt jävla sjukt!!!

Överallt jag går så får jag berömm och kommentarer. Så peppande.

Kharin....Jag har nu 17.3 kg till målvikten!!! Du då?


Trackback URL: http://www.bloggsite.se/trackback.php?id=12628

Om: 32....gift....mamma....glad.... snäll....SMAL....skitduktig tjej med GIRLPOWER!!!