Blogg gratis Logga in
Jag har fått en present!!!!
vickenickans | 17 Apr, 2008 | Huvudkategori | (555 Läst)
Idag var jag hos mina föräldrar och hälsade på, pappa C har fyllt år. Då fick jag en present. Jag fick två biljetter till Sound of Music som kommer till byn den 9de maj. Åååå vad jag blev glad. Jag som är ett riktigt Sound of Music fan. Har säkert sett filmen typ 50 gånger. Det var en present för att dom tycker jag gör det så bra. Ska bli så himla roligt. Men då vart det lite panik...vill ju ha jeanskjolen redan då. Annars hade jag tänk inviga den den 24de maj när jag ska på Rod Stewart. För er som inte vet så köpte jag en jeanskjol på tradera i stolek 42 för nåra veckor sen. Har haft som mål att komma i den tills den 24de men nu blir det till å öka tempot. Kharin...jag kommer vinna ;)
Trackback URL: http://www.bloggsite.se/trackback.php?id=12541

Vägdag!
vickenickans | 17 Apr, 2008 | Huvudkategori | (586 Läst)

Dagens resultat vart allt annat än bra....bara - 4 hg...på en hel vecka. Tror det har att göra med helgens gratäng frossande :) Men det var det värt, första gången jag valt att äta och det faktiskt var riktigt gott och värt det.

Veckan har vart bra...solen har strålat sina ljuvliga strålar på oss flera dagar. Sååå underbart. Har gått en himla massa. Har på 4 dagar prommenerat i ca 3-4 timmar. Kanske inte låter såå mycket men för mig är det faktiskt det. Gillar inte att gå. Jag vill träna...köra ett klurit aeorobicspass eller nåt. Längtar tills jag ska börja träna igen. Tänk att träna 50 kg lättare. Herregud vad kul det ska bli.

Addis: Jag har i dagsläget 21.4 kg kvar. Hur många Kharin har kvar extact vet jag inte. Kanske kommer en precis rapport snart :)

Kharin: Gillar stavningen på ditt namn. Cool. Faktiskt så har jag mindre lösskinn än väntat. Hade rätt mycket innan. Men det är väl nu dom sista 20 kgna som det kommer börja hänga. Men hänger det för mycket då klipper jag bort det :) Fast jag tycker nog att på magen hänger det mindre nu än innan.

Sitter och funderar hur jag ska klara denna utmaning mot Kharin.....kanske man skulle börja med lavemang på vägdagen eller raka av ALLT hår..borde ge nåt hg. Ska klura vidare på den.

Ha det!!


Trackback URL: http://www.bloggsite.se/trackback.php?id=12536

Om: 32....gift....mamma....glad.... snäll....SMAL....skitduktig tjej med GIRLPOWER!!!