Blogg gratis Logga in
En regning söndag.....
vickenickans | 13 Apr, 2008 | Huvudkategori | (668 Läst)

Har nyss vart ute och gått/sprungit. Sprang faktiskt längre nu än förra gången. Sprang med lilla T i barnvagnen. 5 år och åka vagn...jo jag vet, men ska han gå så blir det lixom inge tempo. Jag mer eller mindre tvingade honom att åka :) Sen var broder och jag och städade, syster kom dit oxå. Det var skönt å röra sig lite, fast det är pissväder. Snöar och regnar om vart annat. Tänk om det kunde komma liiiite sol iaf.

Helgen har vart bra....trots att jag i fredags vaaalde att äta, jo lite skämms jag att erkänna det. Fast det var första gången som jag "fuskat" och faktiskt tyckte det var så gott att det var värt det. Det var riktigt gott. Gratäng, kött och vitlöksmorötter. Det var riktigt gott. Inget bra alternativ att äta men what the hell. Nya tag. Vart och gick elljusspåret igår. Bara snösörja, inge skönt alls.

Ulle: Nä ingen konkrekt belöning så annat än en ny kropp, piggare kropp, mer välmående kropp och snygg kropp :) Hittade förresten din blogg i går. Läste och skulle kommentera, men jag fick inte till det.

Emma: Tack...ser fram emot att börja äta riktigt snart.

Marina: Nää jag har inte fattat vad jag gjort. Så himla kul när man går förbi skyltfönster tex och spana...kan inte fatta att det är min kropp som går förbi där :) Konstigt att det är så olika på centren. Hos mig i Sundsvall så har dom inte sagt nåt om det. Bara att jag skulle foooookusera för å klara resten. Dvs lyssna på skivan. Men det är jag asdålig på. Bloggen är min mentala näring.

Kharin: Fan vad du är bra som klarade Frankfurtutmaningen!! Helt sjukt. Det hade jag aldrig fixat. Du äger tjejjen!! Sista 20 blir plättlätt. Jag har oxå 20 kvar. Ska vi tävla....försten dit?? :)

Linda, Carro, Addis: Tack för ert stöd. Ni är min trogna supporterskara. Ni äger oxå!!

Mot nya mål!!!


Trackback URL: http://www.bloggsite.se/trackback.php?id=12469

Om: 32....gift....mamma....glad.... snäll....SMAL....skitduktig tjej med GIRLPOWER!!!