Blogg gratis Logga in
Vägdag!
vickenickans | 10 Apr, 2008 | Huvudkategori | (1717 Läst)

Grattis till mig själv. På 3-månadersdagen av mitt pulverliv. Hurra hurra hurra och huuuuuurra. Grattis även till 35 kg lättare.

Dagens vikt är 96.4 kg. Bara 1 kg sen förra veckan. Har nog att göra med penicillinet. Har känt mig hungrig och sliten senaste veckan. Men nu är penicillinet slut. Skönt. Har vart sååå himla trött att jag inte ens orkat gå till jobbet. Åkt med make H varje morgon. MEN jag har gått hem...uppför. 2 av dagarna iaf. Men nästa vecka blir det ändring. Då ska jag gå både ner och upp.

Marina: Jag har kört 13 veckor idag. Ska köra till slutet av maj eller nåt, beror på hur det går. Vill ju ta bort ca 20 kg till, har satt 75 kg som målvikt.

Ulle: Min sida makes the diffrence...glad jag blir :) Tack. Skulle tro att penicillinet haft inverkan..bara gått ner 1 kg. Men men. Ny friska tag nu. Jo jag fryser oxå. Som bara den, jag har tidigare vart ett riktigt varmblod. Tror att det är för att kroppen får så lite energi så då drar den in på nåt energikrävande...uppvärmningen :) Hoppas du kunde låta bli vågen idag.

Nää dax å göra nåt. Ska på föräldramöte på Js fotboll snart. Ha det!


Trackback URL: http://www.bloggsite.se/trackback.php?id=12435

Om: 32....gift....mamma....glad.... snäll....SMAL....skitduktig tjej med GIRLPOWER!!!