Blogg gratis Logga in
Ulle.
vickenickans | 08 Apr, 2008 | Huvudkategori | (587 Läst)
Till å börja med så tycker jag du ska slänga ut vågen. Man ska inte väga sig varje dag, men det vet du säkert. Tyvärr så är jag likadan...först dom senaste veckorna som jag iaf kan låta bli vågen två dagar :) Önskar den kunde gå sönder haha. Kan vara ägglossning å skit som spökar. Så brukar det bli för mig oxå. Det har nog försvunnit snart. Försök att inte väga dig. Jag brukar skynda mig att dricka vatten på en gång jag vaknar för då vill jag inte väga mig efter. Det enda tillskotten jag äter är omega-3. Inget annat har det pratats om. Jag märker ingen skillnad med drickandet för jag har inte vågat att inte dricka tillräckligt. Dricker alltid minst 4 liter. Hoppas mina svar har vart till nån hjälp. Tack för dina kommentarer!!
Trackback URL: http://www.bloggsite.se/trackback.php?id=12420

Herregud!!!!
vickenickans | 08 Apr, 2008 | Huvudkategori | (560 Läst)

Kan börja med att berätta att jag inte gjorde något drastiskt igår. Jag höll ut!! Känner mig väl lite down fortfarande.....tills jag kom hit och läser era sjukt underbara kommentarer. Nu känns det så där jävla bra igen. Herre gud...vad skulle jag göra utan er. Jag skulle aldrig klara det. ALDRIG!!! Sen är det helt sjukt att jag kan insperera andra och hjälpa andra. Det var ju inte alls tanken med denna blogg. Den var bara till för att jag skulle kunna ventilera. Sen blir det så här bra. Helt fantastiskt att jag...lilla jag kan vara en inspirationskälla med girlpower. Shit vad jag är lycklig nu. Det bara pirrar i kroppen av lycka. Jag tror att era kommentarer just räddat hela detta projektet!!! TACK!!!

Hör gärna av er på min msn om ni undrar något ekke16@hotmail.com. Det går inte att maila på den, men surra på msn funkar. Hoppas vi hörs.....kramar till er alla!!!!


Trackback URL: http://www.bloggsite.se/trackback.php?id=12419

Om: 32....gift....mamma....glad.... snäll....SMAL....skitduktig tjej med GIRLPOWER!!!