Blogg gratis Logga in
Nytatuerad!!
vickenickans | 25 Mar, 2008 | Huvudkategori | (603 Läst)

Vill tillägna dagens bloggning till världens bästa syskon. Syster C och broder A. Vill än en gång tack för det stöd och den peppning ni ger mig. Tack för tatueringen!! Vet inte hur jag skulle klara mig utan er...ni är bäst...älskar er!!!!

För er som inte vet så har jag vart och tatuerat mig idag, min fjärde tatuering. Min familjs namn på alviska i nacken. Vart skit snyggt. Alla fyra namnen. Make H visste inget och han sa så sent som förra helgen att jag aldrig skulle våga tatuera in hans namn. Men där fick han på nöten :) Ringde i morse och sa att jag var tvungen att jobba över idag åsså for jag till tatueraren. Make H vart sååå avis på min nya tattoo...han har sagt flera gånger att han aldrig trodde jag skulle våga göra en. Jag är jättenöjd. Har inte ens ont.

Idag kom jeanskjolen. I storlek 42. Vågade mig på att prova den. Så klart var den för liten, hade inte väntat mig annat. Men den var inte alls så mycket för liten som jag trodde. Innan sommaren kommer jag i den lätt. Förstår ni....42!!!! Säger det igen fyyyyyrtioooootvååååååå!!

AnnaKarin: Hoppas det gick bra för dig hos din konsult. Bra där att äta en sista måltid :) Gjorde jag oxå...den 9de januari. Pizza och en massa överbliven julknäck. Nu kör du järnet...hör av dig om du behöver en spark i arslet :) Kollar här varje dag.

Nu ska jag gå och spegla min nya tattoo!!!


Trackback URL: http://www.bloggsite.se/trackback.php?id=12255

Om: 32....gift....mamma....glad.... snäll....SMAL....skitduktig tjej med GIRLPOWER!!!