Blogg gratis Logga in
Grattis till mig 2 gånger och en gång till Carlson!!
vickenickans | 12 Mar, 2008 | Huvudkategori | (524 Läst)

För vi har namnsdag idag. Hurra hurra för oss för vi är sååå bra :) Idag har 3 personer på jobbet sagt att det syns jätte mycket. Härligt. Blir sååå himla glad så fort nån säger det.

Ikväll var jag och syster på Birsta. Pojke T följde oxå med. Verkligen kul att han hakade på, han lyssnade såååå bra på vad hans mamma sa. Sluta klättra på soffan, kliv upp från golvet, kom framfrån kläderna, vaaaart är du, spring inte i rulltrappan....suck och pust vad trött man blir på sin egen röst. Heeela tiden måste man säga till, nästa gång åker jag själv!! Ialla fall så var vi på Indiska...såg en jättefin vårjacka där för 595:- Min vana trogen så tog jag först fram en XL men tänkte kanske jag kan ha L nu för tiden. Den bara gled på...hur lätt som helst. Tyvärr var den liiite för kort i ärmarna. Sa till syrran att jag ska nog prova en M...bara för kul. JAG KUNDE HA EN JACKA I STORLEK M!!!! Förstår ni...i M. M som i MEDIUM. Helt sjukt. Den i M var iofs ännu kortare i ärmarna men va fan gjorde det?? Jag kunde ju ha den annars. Hade jag haft pengar så hade jag nog köpt den bara för att jag kunde ha M. Vilken lycka...det kommer jag leva på länge.Grattis till att jag kunde ha M!!!

Tänkte på det igår när jag låg och bläddrade i H&Mkatalogen. Jag kan ju ha nästan allt i katalogen. Fatta...från att han kanske 10-15 plagg att välja mellan till och ha 100 sidor kläder att välja på.

Å TIK vann ju igår oxå. Härligt. Imorron blire vinst oxå. Nu ska jag sova. Go natt...

JAG ÄR LYCKLIG!!!!


Trackback URL: http://www.bloggsite.se/trackback.php?id=12082

Om: 32....gift....mamma....glad.... snäll....SMAL....skitduktig tjej med GIRLPOWER!!!