Blogg gratis Logga in
2 månader!!
vickenickans | 10 Mar, 2008 | Huvudkategori | (613 Läst)

Idag är precis två månader sen jag började detta soppande. Det har faktiskt gått fortare än jag trodde, tack och lov. Alla kgn har ju även försvunnit fortare än jag trodde. Så idag var det dax för fotografering på jobbet. Månadsbilder som jag skrivit om förut. Gick bra...syns en hel del. Men mest tycker jag att min mun blivit större :) Kanske är en synvilla...kinderna är ju mindre.

Marina..glömde mätningen igår..springer iväg och gör det nu. Vänta lite.

Så där då börjar jag med midjan...den var 110 cm sist (20/2) och nu är den....105 cm. Åfan. Låren var 64 cm sist och nu är dom.....62. Knä var sist 43 cm och är nu....43. Hmm. Bysten var sist 111 cm och är nu 105 cm. Najs! Överarmarna var sist 40 cm och är nu 39 cm. Stussen var förra gången 118 cm och är nu.....113 cm. Å herregud. Inte konstigt att kläderna är stora :) Detta ger totalt ett cmbortfall på ...vänta ska räkna lite. På.....85.5 cm!! Herregud i London, vart försvinner allt??? Jo till kollegan C...mohahaha. Nästa mätning ska jag ha passerat 1 meter. Oj vad bra detta känns nu då.....*smälta lite*

Vad mycket peppning det har blivit på slutet här nu..skönt det behöver jag. Har haft tungt nu ett tag...nu vänder det!!!

Nää mina vänner....soppa lugnt!

Förresten så tror jag att jag ska skriva ut alla underbara kommentarer och sätta i en tavla som jag alltid bär med mig, har sagt det förut och säger det igen. Utan era kommentarer skulle detta bli såååå mycket svårare. Från djupet av mitt hjärta. TACK!!!


Trackback URL: http://www.bloggsite.se/trackback.php?id=12046

Om: 32....gift....mamma....glad.... snäll....SMAL....skitduktig tjej med GIRLPOWER!!!