Blogg gratis Logga in
Jag klarar det...
vickenickans | 08 Mar, 2008 | Huvudkategori | (547 Läst)

Klarar denna helgen oxå :) Härligt härligt.

Räknade ut mitt nya bmi. När jag började var mitt bmi 42.8 alltså sjuklig fetma. Nu är det 34.3 och det är bara lite fetma :) Snart har jag passerat 30 och där slutar fetman, då är jag bara överviktig.

L: min trogna läsare och vän. Lycka till med ditt vv oxå. Kommer stötta dig och sparka dig i arslet oxå. Nu blir vi snyggare du och jag!!!


Trackback URL: http://www.bloggsite.se/trackback.php?id=12021

Lördag.
vickenickans | 08 Mar, 2008 | Huvudkategori | (539 Läst)

Ja jag överlevde gårdagen...nu är det bara nåra timmar kvar sen har jag klarat ännu en helg. Knäppte förresten kort på mig själv idag. Iförd endast trosor och behå. Knäppte dagen innnan jag började på helfart...så det är alltså två månder mellan bilder och skillnad är helt sjuk!! Kan inte fatta att det verkligen är jag på bilderna. Jag är ju den smällfeta tjejjen, inte hon som ser nästan vanlig ut. Lär ta ett tag innan man hänger med mentalt hur mycket man gått ner.

Nu är det snart festivalen och familjen äter bananpaj, godis och nötter. Jag är inge sugen alls!! Eller det är vad jag försöker intala mig själv iaf. Himla gott å pussa make H efter han ätit en nöt. :)

Nu ska jag gå och fixa lite jordgubbsvatten och kolla festivalen. Hörs!!

Syster...snart får du se mig :)


Trackback URL: http://www.bloggsite.se/trackback.php?id=12018

Om: 32....gift....mamma....glad.... snäll....SMAL....skitduktig tjej med GIRLPOWER!!!