Blogg gratis Logga in
Fredag!
vickenickans | 07 Mar, 2008 | Huvudkategori | (538 Läst)

Idag när jag kom hem så var det blommor utanför dörren. Det hade vart ett blomsterbud här...med blommor till mig. En jättefin bukett med tulpaner och en massa annat. Den var från mamma och pappa. Vart så himla glad. TACK!!

Ialla fall så börjar VILAjeansen bli för stora. Har ni hört på f-n...för stora. Låter helt sjukt att säga att nåt är för stort för mig. Allt brukar annars va för litet, men nu är det slut på det. Om jag sätter i ett skärp så kan jag kanske ha dom en vecka till :)

När jag var på affären förut så var det två stycken som kom fram till mig och tyckte jag blivit smal. Shit vilken känsla. Är så himla roligt när folk ser det. Tänk sen då...vad det ska synas då.

Som sagt...det finns hopp om liv....


Trackback URL: http://www.bloggsite.se/trackback.php?id=12011

Hopp om livet....
vickenickans | 07 Mar, 2008 | Huvudkategori | (534 Läst)

Ja så känns det nu. Hoppas den tunga perioden är över nu. Känns mycket bättre idag. Kommer att fixa detta. Var på xvkursen igår. Känns skönt att få komma dit och utbyta erfarenheter. Även fast det känns lite som att ledaren mest läser innantill. Hade vart bättre att bara byta erfarenheter.

Iaf så har jag fått sota för onsdagen synd, inte iform av magont. Men i form av träningsvärk. I käkmusklerna :) Var skitjobbigt att tugga kycklingen.

Vågade iaf väga mig i morse. 25 kg har jag gått ner nu. Helt sjukt. Vart himla glad, kasnke mitt snesteg inte gjorde så mycket mer än gav mig ångest.

Nää dax å jobba lite.


Trackback URL: http://www.bloggsite.se/trackback.php?id=12006

Om: 32....gift....mamma....glad.... snäll....SMAL....skitduktig tjej med GIRLPOWER!!!