Blogg gratis Logga in
God natt!
vickenickans | 03 Mar, 2008 | Huvudkategori | (533 Läst)

Syster dyster...gärna. Skulle va himla kulit å göra nåt sånt i hop. Bio utan salt och blandat....går det?? Får festa till det med en ramlösa. Najs ide att chocka dig lite bara först :)

Marina: Jo hallå vad man dregglar. Jag ska erkänna att jag inte bara tittar efter nyttig mat. Fast jag gillar xtravaganza kokboken som jag fick. Mycket gott i den. Börjar längta efter att äta nu.

Börjar känna en stark längtan efter att äta nu. Det har gått snart 8 veckor och det är ca 12 kvar. Känns ju skönt att vi går emot vår...(trodde jag). Vill bara att dessa veckor ska gå fort. Börjar bli trött på soppa nu.

Imorgon ska min broder A och syster C ta med alla barnen E, J och T till hallen B i staden S :) Bowling i Sundsvall...sen skulle dom nog gå på donken, stackarna. Mina barn har typ världens bästa moster och morbror!! Dom äger fett...Det gör snart inte jag :)

Nu ska jag surfa efter lite reakläder. Sen sova, börjar 6 i morgonbitti.

Broder A...vart har du tatt vägen. Ingen kommentar på flera dagar...Inte från dig heller kompis L. God natt!!


Trackback URL: http://www.bloggsite.se/trackback.php?id=11959

En skruv lös?!?
vickenickans | 03 Mar, 2008 | Huvudkategori | (536 Läst)

Ibland undrar jag om jag har en skruv lös??? I dag har jag vart på bibblan och lånat kokböcker...jo ni läste rätt. KOKBÖCKER. Hur smart är det på en skala då?? Kan tyckas vääääldigt osmart. Vet inte varför jag gjorde det. Antagligen för att jag vill göra en likadan kokbok som julkokboken. För er som inte vet så har jag skrivit en egen kokbok, med julmat. Alltså inte egenpåhittad, men jag har sammaställt alla julmats och kakrecept jag hittat. Från internet, tidiningar, tv och böcker. Allt det är i en skrivbok Nu håller jag på att göra en likadan fast med vanlig mat. Det blir nog bra :) Lite roligt att kolla recept...frestande iaf.

Nu ska jag surra lite tfn mä syrran åsså kolla klart alla recept. Ha det!!


Trackback URL: http://www.bloggsite.se/trackback.php?id=11956

Om: 32....gift....mamma....glad.... snäll....SMAL....skitduktig tjej med GIRLPOWER!!!