Blogg gratis Logga in
YEEEEEEEES!!!!!
vickenickans | 24 Feb, 2008 | Huvudkategori | (614 Läst)

Måste bara skriva igen...jag gav VILA jeansen en chans till, prövade dom som allra hastigast i fredags. Har vart sugen att prova dom hela helgen, men inte riktigt varit beredd på nederlaget att inte kunna ha dom. Men nu ser ni...JAG KAN HA VILAJEANSEN!!! Dom sitter liiite tight men jag kan haaaaa dom. *LYCKA* Herregud i london...trodde jag aldrig.

Sitter nu här och tuggar lite persilja och är bara sååå nöjd. Persiljan är den godaste örtkryddan tycker jag. Den påminner mig om min älskade och avlidna mormors grönsakssoppa som hon alltid gjorde av alla grönsaker hon hade i sitt land. Gud så jag skulle vilja äta lite sån soppa nu. Mormor...om du såg mig nu skulle du vara så ofantligt stolt över det jag nu håller på att lyckas med. Jag är väldigt stolt över mig själv. Lite märkligt kan tyckas att jag är sugen på soppa :)

Eftermiddagen har vart tung...särskilt när det var dax för kvällsfika...barnen fikade grovt bröd med falukorvskivor och senap och rödbetssallad. Hur gott såg inte det ut då??? Var tvungen att gå därifrån. Känns lättare nu när jag kunde ha jeansen :) Sitter här och fånler nu...ni skulle se mig.

Linda...vilken himla tur att du tycker om mig ändå för jag tycker om dig ändå...fast jag glömmer bort din födelsedag. Trevligt om pappa O tittar förbi...passar på att hälsa honom välkommen i förskott :)

Nu ska jag gå och spegla mig och mina VILAjeans!!


Trackback URL: http://www.bloggsite.se/trackback.php?id=11818

Jag...kanske det sämsta kompis man kan ha???
vickenickans | 24 Feb, 2008 | Huvudkategori | (614 Läst)

Varför är jag då sååå dålig kompis. Jo för att jag jämt, jämt, jämt glömmer när min vän Linda fyller år. Iår hade jag lyckats lärt mig att det var den 23de februari. Men då blandar jag ihop dagarna och tror att den 23de är idag söndag. Taskigt gjort av mig. Förlåt Linda och G*R*A*T*T*I*S dagen efter. Tills nästa år så kommer jag minnas både den 23de och vilken dag det infaller på!! Hoppas du har det bra på jobbet när du läser detta, Linda. Jag ligger iaf och sover sköööönt ;)

Idag har vart en vanlig dag. E och T har vart på kalas. Jag har varit med broder och städat. Hämtade korten från semestern oxå, bättre sent än aldrig.

Nu ska jag springa ner till tvättis, inge roligt. En massa tvätt äre idag oxå.

Hej då...


Trackback URL: http://www.bloggsite.se/trackback.php?id=11810

Om: 32....gift....mamma....glad.... snäll....SMAL....skitduktig tjej med GIRLPOWER!!!