Blogg gratis Logga in
En vanlig måndag.
vickenickans | 11 Feb, 2008 | Huvudkategori | (564 Läst)

Fast kanske inte vilken måndag som helst. Det var måndagen för fotografering. Min underbara kollega och namne Viktoria har ju fotat mig på startdagen. Idag har vi tagit ett nytt kort...en månad senare. Shit va lycklig jag vart när jag så det. Syns ju huuur mycket som helst. Vägde mig faktiskt i morse oxå. -16.9 kg. Blir lika chockad varje gång jag kliver på vågen. Vilket jag gör alldeles för ofta. Vill helst väga mig varje morgon, men kan faktiskt låta bli(det är iaf vad jag säger). Riktigt kul med bilderna iaf.

Maken säger att det börjar kännas riktigt mycket nu. Han når ju runt mig hur lätt som helst nu. Känns så himla roligt när man får alla kommentarer. Det är så peppande. Är inne i en positiv period nu, hoppas det aldrig vänder.

Mailade pappa bilderna oxå...han skrev ut dom och tog hem till mamma. Pratade med mamma sen och hon och pappa med förresten var grymt imponerade *suger åt mig*

Vill passa på att tacka alla som stöttar mig...mina vänner..min familj...min nytatuerade granne...mina arbetskamrater...ni skulle bara veta vad era ord betyder för mig!!!!

Sist men inte minst....H...älskar dig...


Trackback URL: http://www.bloggsite.se/trackback.php?id=11635

Om: 32....gift....mamma....glad.... snäll....SMAL....skitduktig tjej med GIRLPOWER!!!