Blogg gratis Logga in
Dag 10
vickenickans | 19 Jan, 2008 | Huvudkategori | (964 Läst)

Jaha då har jag redan kommit till dag 10. Vågen visar -8.8 kg. Helt underbart bra. Tappat ca 20 cm runt kroppen oxå. Vem hade kunnat tro att det skulle gå så här bra. Jag som satte ett delmål på 10 kg på 5 veckor. Tänk att jag kommer uppnå det redan efter 2 veckor. Känns underbart. Pratade med min pappa igår och han berättade att om inte lanstinget betalar en bukplastik åt mig så kommer dom att göra det. Heltunderbart. Fatta hur snygg jag kommer bli.

Läste lite om bukplastik, hur det går till och så. Lät läskigt...jag som är så rädd för sånt. Men snyggt blir det. Kommer ju få en massa hud som hänger på magen. Enda sättet att få bort det är genom operation. Men det är lång väg dit. Men dit ska jag. Nu ska jag gå och ta mig ett gott glas loka.

 Läs mer...
Trackback URL: http://www.bloggsite.se/trackback.php?id=11322

Dag 4...
vickenickans | 13 Jan, 2008 | Huvudkategori | (672 Läst)

Ja då har jag kommit till dag 4. Borde ha börjat på denna bloggen redan dag 1, men men.

Vem är jag då?? Jo jag är en tjej på 31 år, bor i södra norrland. Bor med min make H och våra tre barn pojke E 10 år, pojke J 8år och lilla pojke T 5 år snart. Vi har även katten Z. Bor i bostadsrätt som är alldeles för trång för oss egentligen.

Jag har den 10/1-08 påbörjat min xtrzvaganza kurs, på helfart. Ska gå ner 56 kg! Låter sjukt mycket men det ska gå. Har aldrig varit så fokuserad som jag är nu. Tanken med denna blogg är att jag ska kunna gnälla riktigt mycket här. Tror annars alla blir liiite less på mitt gnäll. Kanske kan jag oxå hjälpa nån annan i samma sits. Har googlat på xtravaganza men inte hitta så många som har erfarenhet av det. Så jag tänkta att då fixar jag det. Sen får vi väl se hur många som läser det. Ni får ha lite överseende med allt detta, är nytt för mig att blogga.


Trackback URL: http://www.bloggsite.se/trackback.php?id=11240

Om: 32....gift....mamma....glad.... snäll....SMAL....skitduktig tjej med GIRLPOWER!!!